Win kaarten voor "COR WAS HIER"

Cafe Hans & Grietje. Cor Jaring, 1958Ons Amsterdam-lezers maken nu kans op kaarten voor de tentoonstelling "COR WAS HIER" in Huis Marseille. Wij mogen 3 x 2 kaarten weggeven.

Over de tentoonstelling

COR WAS HIER is een bijzondere tentoonstelling van fotograaf Cor Jaring, samengesteld door zijn bewonderaar fotograaf Sander Troelstra, die generaties jonger is.
Jaring werkte zich op van havenarbeider tot fotograaf met internationale allure: Cor fotografeerde het leven als avontuur, met zijn persoonlijkheid voorop. Met veel onontdekt werk uit het privéarchief van Cor Jaring, onder andere uit zijn reis naar Japan, dat nu in Huis Marseille voor het allereerst te zien is.
Tegelijkertijd met de tentoonstelling in Huis Marseille is er in het Stadsarchief een tentoonstelling te zien van ‘Amsterdam Magisch Centrum’ met werk van Cor Jaring uit – en rond – de Provojaren.Hoe maakt u kans op deze kaarten?

Schrijf u in voor de Ons Amsterdam nieuwsbrief en mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef antwoord op de volgende vraag: Wat was het geboortejaar van Cor Jaring?

Wij vragen u uw adresgegevens mee te sturen, zodat we u de kaarten toe kunnen sturen indien u tot de winnaars behoort. U kunt meedoen tot en met 5 april 2015. In de tweede week van april ontvangen de winnaars per mail bericht.

Winnaars ontvangen twee kaarten voor de tentoonstelling, te gebruiken tot 28 juni 2015.