Mobypark - Deelplatform voor parkeerplaatsen

Ingezonden mededeling

Mobypark is hét parkeerplatform voor mensen die stressvrij willen parkeren en met een lach naar hun bestemming willen rijden. Het platform bestaat uit een community van toeristen en mensen die voor ontspanning een parkeerplaats vooraf willen reserveren. Het aanbod van parkeerplaatsen komt van hotels, bedrijven en particulieren die hun parkeerplaats optimaal willen gebruiken. Bedrijven en particulieren die een vrije parkeerplek hebben kunnen deze via Mobypark verhuren aan mensen die een betaalbare parkeerplek zoeken. Parkeren was nog nooit zo makkelijk.

Voor verhuurders

Optimaal gebruik maken van jouw parkeerplek

Gebruik je jouw parkeerplek niet elke dag van het jaar? Zonde, want je kan er veel mee verdienen! Met Mobypark kan jij jouw parkeerplek vehuren op de dagen dat je hem niet gebruikt. Er zijn duizenden mensen die op zoek zijn naar een parkeerplaats voor bijvoorbeeld een weekendje Amsterdam of voor lange termijn. Maak een gratis account aan op Mobypark.com en start met geld verdienen!

OA moby voor ad

Verdien tot 300% meer

Verhuur je momenteel jouw plek met een minimale duur van een maand? Verdien tot 300% meer door jouw parkeerplaats nu per dag te verhuren. Mocht je geen zin hebben om de sleutel te regelen, dan heeft Mobypark daar een oplossing voor! Laat Mobypark jouw sleutel en boekingen beheren. Geen inspanning, wel inkomsten! Neem contact met ons op als je meer wilt weten over deze nieuwe service van Mobypark.

Voor automobilisten

Bespaar op je parkeerkosten

Wist je dat mensen soms wel meer dan € 60,- betalen voor een dag parkeren in Amsterdam? Dit maakt Amsterdam een van de duurste steden om te parkeren ter wereld. Mobypark brengt daar verandering in!

OA moby 2

Bespaar tot wel 60%

Automobilisten besparen tot wel 60% op hun parkeerkosten wanneer zij online reserveren met Mobypark. Zo kan je al voor € 8,- per dag parkeren op Schiphol via Mobypark. Wist je dat mensen gemiddeld 20 minuten zoeken naar een beschikbare parkeerplek op straat of in een publieke garage? Deze verspilling van geld, tijd en brandstof kan makkelijk worden voorkomen door een parkeerplaats online te reserveren met Mobypark.

Gebruikers Mobypark boeken online, gemakkelijk, snel en voordelig de parkeerplek van hotels, bedrijven en particulieren die een parkeerplek hebben maar deze niet gebruiken.

Mobypark werkt al samen met onder andere: ANWB, Europcar, Marriott Hotels, Hilton Hotels en Radisson Blu Hotels. Ga nu naar Mobypark om een parkeerplaatsen te boeken of te verhuren.