Bedrijfsuitjes in Amsterdam

Ingezonden Mededeling

Met je collega's struinen langs de Amsterdamse grachten

Amsterdam Grachten Rechtenvrij

Amsterdam, stad van de grachten, stad van de bruggen, stad van de vrijheid. Wie door Amsterdam loopt, voelt het heden en verleden samenkomen, voelt zich verbonden, voelt zich vrij. Het is een stad die bruist van cultuur en gezelligheid. Een betere plaats om je collega's goed te leren kennen, is er niet!

Van Moorddiner tot Plat Amsterdams

Een stad als Amsterdam lééft en heeft iedereen wel wat te bieden. Kunst en cultuur vind je op elke hoek; pittoreske winkelstraten openen hun deuren; geschiedenis komt tot leven langs oude grachtenpanden en talloze gezellige cafés en restaurants heten je welkom. Ver hoef je niet te zoeken om hier een uniek bedrijfsuitje te vinden. De stad Amsterdam staat garant voor een leuk dagje uit. Want zoals Maggie MacNeal al zong: “Amsterdam, Amsterdam de stad waar alles kan. Amsterdam, Amsterdam, iedereen die weet ervan.”

Wat dacht je van een Moorddiner? Treed in de voetsporen van bekende rechercheurs en los een moordzaak op in het midden van Amsterdam. Liever een rondleiding? Combineer het met een unieke speurtocht en verken de stad op een originele manier. Wil je het échte Amsterdam ontdekken? Dan mag een cursus 'Plat Amsterdams' niet ontbreken. Op Mokum Events vind je tal van leuke bedrijfsuitjes die een geslaagde dag garanderen, zowel voor de feestbeesten als voor de cultuursnuivers. Kies een uitje dat bij jouw gezelschap past en maak er een mooie dag van!

Teambuilding

Bedrijfsuitjes zijn voor veel organisaties een belangrijke manier om teambuilding te stimuleren. Door samen activiteiten te ondernemen, kan de sfeer onder collega's geoptimaliseerd worden. Collega's leren elkaar beter - en op een andere manier - kennen. Het doel van een bedrijfsuitje is dat ook de sfeer op de werkvloer verbeterd wordt en dat de werkprestaties omhoog gaan.