Extra fijn!: neem nu een abonnement op Ons Amsterdam en krijg dvd-box 'Een eeuw Amsterdam' cadeau!

eeuw_amsterdam_200_xHet leesplezier en de schat aan informatie die Ons Amsterdam maandelijks biedt zijn natuurlijk al meer dan reden genoeg om een abonnement te nemen. Maar nu is er extra reden om de knoop door te hakken. Zelden hadden we een zo mooi Welkomstgeschenk! Wie nu abonnee wordt (of een abonnement cadeau doet), krijgt helemaal voor niks de luxe DVD-box Een eeuw Amsterdam, samengesteld door Erik Willems en Gerard Nijssen voor het Stadsarchief Amsterdam. Met filmfragmenten uit de meest uiteenlopende bronnen portretteerden zij de tien decennia van de 20ste eeuw. HIER EEN VOORPROEFJE!

Het zijn 2 DVD's plus een informatief boekje: samen liefst vier uur kijkplezier! Warm aanbevolen door Ons Amsterdams hoofdredacteur!

Wat komt u zoal tegen? De inhuldiging van Wilhelmina in 1898, de paardentram op de Dam rond 1900, hilarische speelfilmopnames uit 1910, wanhopige automobilisten die in 1950 geen parkeerplek kunnen vinden, de roes die Ajax’ winst van de Europa Cup I veroorzaakte, reclames van vroeger en nog veel meer. Het commentaar wordt verzorgd door historicus en presentator Hans Goedkoop (bekend van tv-programma Andere Tijden en zijn bekroonde Herman Heijermans-biografie.).

Klik dus maar snel op het woord 'abonneren' in de rode balk bovenin dit scherm en vul het formuliertje in! Of gebruik de antwoordkaart in het hart ieder OA-nummer. Of mail/bel naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0522-855 330.