TIP: Isaac Israels-wandeling door binnenstad (iedere zondag)

Israels-MarsTijdens de tentoonstelling Isaac Israels in Amsterdam (tot eind augustus) organiseert het Stadsarchief iedere zondag een stadswandeling in zijn voetspoor.

De schilder deed inspiratie op op talloze locaties in Amsterdam. Tijdens deze wandeling wordt u langs twaalf spraakmakende plekken in het centrum van Amsterdam geleid. De rondleider vertelt u over het leven en werk van Israels op die plaatsen en over de maatschappelijke ontwikkelingen van die tijd.

De Israels-Stadswandeling vertrekt van 17 juni t/m 26 augustus iedere zondag om 14.00 uur vanuit het Stadsarchief. De kosten bedragen € 8 per persoon, u dient vooraf te reserveren. Telefonisch 020-2511511 of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De schilder deed inspiratie op op talloze locaties in Amsterdam. Tijdens deze wandeling wordt u langs 12 spraakmakende plekken in het centrum van Amsterdam geleid. De rondleider vertelt u over het leven en werk van Israels op die plaatsen en over de maatschappelijke ontwikkelingen van die tijd.

De Israels Stadswandeling vertrekt van 17 juni t/m 26 augustus iedere zondag om 14.00 uur vanuit het Stadsarchief. De kosten bedragen € 8 per persoon, u dient vooraf te reserveren. Telefonisch 020-2511511 of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees hier meer!