Verwarring over aanmeldingsformulier folder

Ter gelegenheid van onze vernieuwde vormgeving maakten wij een mooie folder. Misschien kreeg u die in de bus of tussen de pagina's van een ander tijdschrift waarop u geabonneerd bent.
De aanmeldingsbon achterop blijkt lichte verwarring op te roepen, met name bij mensen die iemand anders een abonnement cadeau willen geven. Die verwarring is zeer begrijpelijk, realiseren wij ons nu we die bon nog eens goed bekijken. Daarom maakten we een korte handleiding:


Als u zelf een jaarabonnement wil op ons mooie blad, dan kruist u het vakje ‘Ja, ik neem een jaarabonnement’ aan. Vervolgens kruist u  aan voor welk welkomstgeschenk u kiest. Of u kruist aan dat u alleen een welkomstkorting wil. Wilt u een proefabonnement, dan kiest u het vakje ‘Ik kies voor een proefabonnement’ aan.
 
Wilt u een jaarabonnement cadeau geven, dan kruist u het vakje ‘Ik geeft dit abonnement cadeau’ aan. Vervolgens kruist u (bovenaan) ofwel een welkomstgeschenk aan, ofwel de welkomstkorting. Vervolgens vult u in de linker kolom uw eigen adresgegevens in. En in de rechter, onder het kopje ‘het cadeauabonnement is voor’, de adresgegevens van degene aan wie u het abonnement cadeau wil geven. Hij of zij krijgt dan een jaar lang Ons Amsterdam in de brievenbus. Heeft u gekozen voor een welkomstgeschenk, dan sturen wij dat naar uw adres. 

De bon voorziet helaas niet in de mogelijkheid én zelf een abonnement te nemen én een abonnement cadeau te geven. Wilt u dat wel, dan kunt u bellen met onze lezersservice op telefoonnummer 088 – 22 65 235.