Ons Amsterdam - hét Sinterklaascadeau!

Sint en Eberhard 2013Bent u ook een Nippertje-sint? Zo eentje die (door alle drukte) nog op de valreep moet bedenken wat op 5 december te schenken aan de dierbaren? Dan is er redding! Voor iedereen die van Amsterdam houdt is het ideale geschenk natuurlijk: een abonnement op Ons Amsterdam!

En dat is voor u als schenkende abonnee nog extra goedkoop ook! Normaliter kost een jaarabonnement € 52,50, maar voor u als abonnee is dat maar  35,-! (Zie de brief bij ons november-decembernummer!)   Vindt u dat voor een sinterklaascadeautje te duur?  Geef dan een kennismakingsabonnement: twee nummers voor € 9,- (in de winkel samen € 12,-)  Bel nu meteen 088-2265235 en zeg nadrukkelijk dat u abonnee bent!

Als u de aankondiging van het abonnemement feestelijk wil verpakken, dan kan dat natuurlijk het best in de vorm van een al verschenen nummer. Toezending voor Pakjesavond is op deze termijn helaas niet meer reëel...  Maar losse nummers van Ons Amsterdam zijn in ieder geval te koop bij de AKO-winkels op het CS, de museumwinkel van het Amsterdam Museum (Kalverstraat 92), de Stadsboekwinkel in het Stadsarchief (Vijzelstraat 32), Athenaeum Nieuwscentrum op het Spui en Pantheon Boekhandel in de Jodenbreestraat. Maar u kunt ook deze poëtische Ons Amsterdam-cadeaubon gebruiken!