Hoe treurigmakend is het nieuwe Sloterdijk?

Sloterdijk oud en nieuwIn zijn column in ons januarinummer schrijft Felix Rottenberg over een door hem bezichtigde tentoonstelling van het werk van tekenaar Eppo Doeve in de Reed Elsevier-toren aan de Radarweg, in het gebied dat nu officieel Westpoort of Amsterdam Teleport heet.  Van het uitzicht wordt hij niet vrolijk - behalve het zicht op de oude Petruskerk in Sloterdijk.
Maar volgens lezer Dick van Voornveld ziet hij dat veel te somber! Ook het nieuwe gebied heeft zijn weerbarstige charme.  Lees hier de column en Van Voornevelds reactie.
En wat vindt u ervan? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. ' Sloterdijk'.  Het kan ook via onze Facebookpagina.

Op de foto: De Petruskerk uit 1664, het kantoor van de Belastingsdienst ('de Belastingalmanak'; 1993; oospronkelijk gebouwd voor Reed Elsevier, dat uiteindelijk  voor de Radarweg koos) en op de voorgrond het in 2005 door Karel Gomes gemaakte standbeeld voor 'De Verdwenen Boer'.