Themanummer 800 jaar Rokin feestelijk gepresenteerd.

Rokinspecial presentatie Scheltema 4-11-2016 film 10 procentAfgelopen vrijdag presenteerden we in boekhandel Scheltema feestelijk onze Rokin-special  Er werden historische filmfragmenten van het Rokin vertoond. Eerste nummers gingen naar onze  burgemeester Eberhard van der Laan en  naar vertegenwoordigers van de oudste ‘Rokin-instituten   die  er nog steeds of alweer te vinden zijn:  Arti et Amicitiae,  boekhandel Scheltema,  De Gouden Bril, sigarentempel Hajenius,  Rederij Kooij en de kunsthandels Mathieu Hart en Premsela & Hamburger.

De Ondernemersvereniging Rokin schonk ons een Rokin-straatnaambordje, dat we (dankbaar) een plek gaven in de etalage van Scheltema (Neszijde) die we aan 800 jaar Rokin mochten wijden.  Komt dat zien!
Dit extra dikke themanummer is te koop in vele Amsterdamse boekwinkels (o.a. Scheltema, Athenaeum, Pantheon, Stadsboekwinkel) en kiosken (o.a. AKO-CS, -Sloterdijk en –Amstel).   U kunt het ook aan u laten opsturen, terwijl u meteen voor een spotprijs een abonnement neemt:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 085-0160075.