Bedrijfsuitje Amsterdam

Amsterdam gevels- Advertorial -

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje in Amsterdam? Bezoek dan de Amsterdamtour.nl bedrijfsuitje pagina. Op deze website zijn tal van activiteiten te vinden om een leuk dagje Amsterdam te organiseren.

Unieke en actieve teamuitjes voor een scherpe prijs, al te boeken vanaf 8 personen.

Waarom een bedrijfsuitje in Amsterdam?
Amsterdam is altijd al een zeer gewilde plek om een teamuitje te organiseren. De stad is voortdurend in beweging en er zijn veel originele groepsactiviteiten te boeken. Naast stadswandelingen kun je bijvoorbeeld ook denken aan workshops, bijzondere dinerspellen of bijvoorbeeld een rondvaart. Via de website van Amsterdamtour.nl kun je bijvoorbeeld ook zelf een eigen maatwerk programma samenstellen om er een compleet arrangement van te maken.

Welke personeelsuitjes staan er in de top 3?
Met stip op één is het walking dinner. Tijdens deze Hap en Stap Tour wandelt u van restaurant naar restaurant en tussendoor wordt u begeleidt door een professionele gids. In elke gelegenheid eet u weer een ander gerecht van de kaart. Een avondvullend programma van ca. 3.5 uur.

Bent u meer op zoek naar een teambuildingachtige activiteit? Bekijk dan het Wie is de Rat stadsspel. Tijdens dit 3 uur durende spel is niemand te vertrouwen. Wie is de mol in uw gezelschap? Wie probeert er zoveel mogelijk geld uit de pot te stelen? Tijdens dit leuke stadsspel komt u er achter!

Daarnaast de Wallen Tour of de Jordaan Tour. Twee bekende stadswandeling onder leiding van professionele Amsterdamse gidsen die u de mooiste plekjes van de stad zullen laten zien. Een twee uur durende tocht, ook mogelijk in een combinatie tour.

Ook voor een vrijgezelenfeest in Amsterdam
Gaat die beste vriend of vriendin binnenkort trouwen, dan zal er natuurlijk een vrijgezellenuitje moeten gaan plaatsvinden! Op de website van Amsterdamtour kun je op de vrijgezellenfeest Amsterdam pagina verschillende activiteiten vinden voor zowel mannen als vrouwen. Stel zelf een leuk arrangement samen met verschillende uitjes, al dan niet met lunch of diner. Denk aan workshops, ludieke tours en speciale groepsdiners. Meer informatie? Bezoek de website van Amsterdamtour.nl of bel 020 770 89 53.